CrazyCath

Mökekärra vs Röllebörr

Kategori: Allmänt

Hej och Hå. Nu står magen åt alla håll. Har kökat i mig en liter jordgubbar. Kände att jag var tvungen att göra en insats för att skapa utrymme i kylen samt för att undvika utfyllnad i soporna. Gott, gott är det med färska gubbar.
Dagens happening var när en dryg skånsk kvinna från ett finansbolag ringde och gafflade om felaktigheter på en faktura. Jag sa att jag kan ändra med pennan men inte på något annat sätt. Hon sa va, va???? Vad säger du jag förstår inte... Då kom kommentaren från henne: " Jag har så svårt för dialekter jag förstår inte vad du säger"!!!!?????????????
Men gå en kurs i svenska då, sa jag. Nog för att jag kan prata snabbt ibland men inte har jag väl hört på maken. Det är väl henne som ingen förstår. Vad gör människan på en sådan plats när hon inte förstår svenska? Hon kanske ska låta bli telefonen. Jävla röllebörre fjant. Kom hit så sa jak skicka opp däk på mökekärra å dra däk under öfsadröppet så får vi se om du fattar bättre. Skabb!!
Snart halva veckan avverkad. Dags att börja packa tandborste. Mer behöver man inte när man åker till Stockholm. Man kan gå nästan naken utan att någon bryr sig. Eller det kanske är en myt? Får väl ta med något att fästa på kroppen. Känner att det kan nog behövas lite miljöombyte. Det är nästan bara jobb just nu.... Till och med nu jobbar jag. Håller på att installera om en dator som det är bråttom, bråttom med. Oj, oj, nu känner jag att jag vill lägga mig och läsa i stället. Jo hooooo, sängen här kommer jag!!!