CrazyCath

Long time no see

Kategori: Allmänt

Oj, oj, oj. Här har jag inte skrivit på länge. Låt mig få utveckla. Har haft fullt upp med annat mindre betydelse lösa ting men som har slukat min vakna tid.
Idag har jag, eftersom det är lördag, anfallit sådant som kommit i min väg. Mannen försökte med att få mig ut ur huset och åka bil. DET satte jag P för direkt. Här åks inte bil på fritiden om inte JAG är sugen på shopping. Fick lön igår och alla pengarna sögs ut i ett stort svart hål så nu är det nästan tommare på kontot än innan lön. Får leva sparsamt en tid...
Nåväl, efter att sagt nej till att bege mig ut så tömde jag kylskåpet på en massa burkar. Det är förmodligen ingen som vill gnaga på gammal sill, oliver och diverse marmelader hur tomt det än är på kontot. Hittade till och med en gigantisk burk för rödbetor. Ja, burken innehåll spad från betor med det var nog bara en lite skiva som nyttjade det utrymmet. Naturligtvis finns det ytterligare en burk med rödbetor i samma utrymme som är både fräschare och nyare. Varför sparade man på burk nummer ett?
Nu är det fint i kylskåpet och även bland mina gamla kvitton som var projekt nr 2. Dags för skid-VM. Tittade på svettiga damer rusa omkring i dimman medan jag själv töjde ut magmuskler med en hemmagjord semla och kaffe. Kände mig väldigt nöjd med detta, att semlan var god alltså. Vad trodde du?
Dags för lunch. Förrätten blev naturell kungskrabba med pytteliten klick majonäs, dillkvist och rostad ciabata. Huvudrätten bestod i röd-pesto bakad torsk, saltkokt potatis, grönsaker och lite sås. Allt detta försvann på fem röda. Men nu står vi nog oss resten av dagen.
Nu har jag paus för lite blogg skrivande och kaffedrickande. Ska slutföra detta och sedan ge mig på något nytt projekt. Hänga tvätt kan det bli och lite torka golv. Det är sååååå roligt!