CrazyCath

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndagkväll. Må den aldrig ta slut... Men det gör den lika obarmhärtigt som måndag morgon dyker upp. Jag önskar mig lite ledigt. Känner mig trött i hjärnan och vill bara ligga som en klump och andas. Men eftersom solen inte heller vill visa sig så kna man ju lika hjärna sitta och mögla på sin stol på kontoret.
Idag har jag tittat på film med Huggis till vår frukost. Innan filmen började var det en trailer med den lilla grisen Babe. då säger Huggis glatt: - Åååå, är det gris, ( eller om hon menade greas)??? Nääää, jag menar Babe. Jag sa fel. Jag vet att filmen heter Babe. Men hallååååå.
Sedan gjorde vi inte många knop. Var i Skara och köpte färg att färga ormhåret med. Klippte klorna på kissen som ålade omkring... han hade koll på en katt på andra sidan vägen som han tydligen ville springa fram till och slåss med.  Nu ska vi snart äta glass och titta på "Kalla Fötter". Jag klämde alla avsnitt av Rom - en mafffiahistoria igår så nu får jag vänta en vecka på nästa avsnitt. Kanske tar jag med mig mobilen till slafen för att se klart min mexicanska gangster film... men det slutar väl som vanligt att jag somnar ifrån allt.
Nu ska jag se vad ormen tycker om sin nya hårfärg... AAAAAAAAAAAA, det är rött....... eller brunt........ eller fortfarande blött.