CrazyCath

Nu så

Kategori: Allmänt

Det har varit mycket ett tag... Så bloggen har legat på is medan jag har grillat mitt ansikte i vårsolen. Fick installera om min dator oxå eftersom den började leva sitt egna liv och kändes trög. Nu går den raskare...en stund i alla fall.

Vad kan jag då förtälja om de två månader som gått??? Påsken kom och gick utan några skandaler. Vi låg utfläkta i solskenet hela helgen och hade mys på högnivå.

Jag har varit i Stockholm. Åkte i nyaste åkedonet till storstaden. Själva resan dit var inga problem men när man kommer fram börjar helvetet. Hitta parkeringsplats. Just detta ställe jag skulle gästa är liksom lite i utkanten och där bor tydligen folk som gränsar till utkanten... De eldar bilar som hobby! En gata ifrån mitt slutmål stod 6 st före detta bilar, numera utbrända lik. Åh, vad sugen man blir att lämna nyaste åkedonet ensam på gatan i mörkaste natten. NOT! JAg blev mer sugen att lägga mig i bakhåll med en eldkastare i beredskap. Sedan skulle de filurer som så mycket som tänkte tanken på att titta på mitt åkedon få sig ett varmt slick i rumpan av kastaren. Towandaaaa!
Nu behövde jag inte ligga i bakhåll utan kunde dricka mjöd i Gamla Stan och ha mys i lugn och ro. En helg går väldigt snabbt så vips var det söndag och dags att vända nosen mot söder och åka mot lite tryggare trakter.
Home sweet home!